Epinova er Partner og Utstiller på The Future of Business 2016 - eHandelsforum

Epinova er Partner og Utstiller på The Future of Business 2016

Siden oppstarten i 2007 har Epinova levert til over hundre norske aktører som vil bli best på nett. Epinova er spesialister på Episerver-plattformen, som på en unik måte kombinerer innhold (CMS), e-handel (Commerce) og digital markedsføring til en sømløs helhet. Firmaet har tre ganger blitt utropt til Årets Episerver-Partner (2015, 2014, 2012).

Ca. 50 medarbeidere er samlet på hovedkontoret i Oslo, med et regionskontor i Trondheim. Epinovas konsulenter er eksperter på webutvikling, universell utforming og integrasjoner mot alle typer relaterte systemer – betalingsløsninger, fraktsystemer, PIM, CRM og Winorg, for å nevne noen.

På kundelisten er sterke merkenavn som Kondomeriet, Hi-fi Klubben, Nortura, NAF og Universal Music. Leveransene for både Kondomeriet og Hi-fi Klubben ble i 2015 rangert blant Norges 50 mektigste nettbutikker, og Hi-fi Klubben har høstet mye ros for sin bruk av omnichannel og content marketing.

Epinova har vært samarbeidspartner på The Future of Business flere ganger, og blir også med i 2016.
“I Epinova ser vi en stadig økende pågang fra ambisiøse kunder som skal starte på – eller er midt i – digital transformasjon av sine forretningsmodeller. Dette er spesielt tydelig innenfor e-handel og selvbetjening”, sier Geir Allan Hove, gründer og forretningsutvikler i Epinova. “Vi gleder oss til å være utstiller på konferansen, og treffe de menneskene som satser friskt og drømmer stort. eHandelsforum er helt klart en av de viktigste arenaene å være på hvis man vil få inspirasjon og faglig påfyll.”

For mer informasjon om Epinova, ta kontakt med:
Geir Allan Hove, forretningsutvikler – geir.allan.hove@epinova.no / 982 22 177

Du møter også Epinova her:
– Hjemmesiden
Twitter
Facebook

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: