Mystore.no går inn som utstiller på The Future Of Business 2016 - eHandelsforum

Mystore.no går inn som utstiller på The Future Of Business 2016

Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen og håndterer ordrer for to milliarder norske kroner for over 1400 nettbutikker. I tillegg til å drive med netthandel leverer selskapet også kassasystemer på iPad. Mystore.no ble etablert i 2006 og har de siste 9 årene utelukkende jobbet med e-handel og tjenester relatert til dette. Målet til Mystore er å gjøre netthandel enkelt og hjelpe våre kunder å selge sine produkter og oppnå suksess. De er i dag over 25 ansatte fordelt Tromsø, Fredrikstad og Serbia.

Mystore ble vinneren av Årets leverandør i 2015 og tok prisen foran sterke og solide merkevarer som Bring, Klarna og Dibs. Juryen omtalte vinneren slik:

– Vinneren har vist at e-handel ikke bare er noe for bedrifter i Oslo-området. Fra sine kontorer i Tromsø driver de Norges største e-handelsplattform med over 1500 nettbutikker på kundelisten. Selskapet vokser ikke bare raskt, men de har et veldig godt omdømme i Norge. I avstemningen fikk de klart best tilfredshetsscore og meget god oppslutning.

rudi-thomassen“Vi bestemte oss for å delta som utstiller på The Future Of Business i 2015 og ønsker å videreføre det i 2016. Vi deltok på et godt faglig og sosialt arrangement, og bonusen kom med at vi ble kåret til Årets leverandør på prisutdelingen. Vi har hovedkontor i Tromsø, og setter stor pris på å kunne møte bransjen og kunder på faglige møteplasser som The Future of Business.

Vi regner med at det blir en god konkurranse om å vinne Årets leverandør i år også, og vi ønsker å vise og snakke med kunder om hvorfor vi gjorde det i 2015 og synliggjøre den verdien vi tilfører våre 1500 kunder i dag, og hva vi kan skape for nye kunder.” Rudi Thomassen
 Chief Commercial Officer, mystore.no

Les mer om Mystore.no her.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: