Partnere

eHandelforums partnere er noen av de som kan bidra å hjelpe bedrifter til å lykkes med å drive effektiv business i fremtiden.Våre partnere er tilbydere av noen av de beste produkter og tjenester i Norden. Vi ønsker partnere som ønsker involvering, synlighet og deltakelse på alle våre arrangementer gjennom året, men vi tilbyr rene utstillingspakker på The Future Of Business.

Bedrifter som ønsker mer informasjon kan også ta direkte kontakt på e-post til partner@ehandelsforum.no eller ringe +47 922 922 28.


Medarrangør | Virke e-Handel

virke

Virke e-Handel skal samle netthandelens små og store aktører, ivareta bransjens lønnsomhet og arbeide for like og forutsigbare rammebetingelser for norske og utenlandske aktører. Virke e-Handel vil bidra til trygghet for alle som handler på nettet, blant annet ved sertifiseringsordningen Trygg e-Handel. Virke e-Handel er Norges medlem i Ecommerce Europe, interesseorganisasjonen for e-handel i EU og EØS. Gå til Virke eHandel sine nettsider.


Hovedsamarbeidspartnere

Lager & Industrisystemer (LIS)

Lager & Industrisystemer AS er en totalleverandør av løsninger for effektivinternlogistikk og har levert logistikkløsninger for noen av Norges største nettbutikker. Besøk Lager & Industrisystemer sine nettsider.

Inmeta

Inmeta Consulting AS er et norsk konsulentselskap. Vi er 130 ansatte som designer og implementerer IT-løsninger for norske kunder som DNB, NorgesGruppen, Brødrene Dahl, Redningsselskapet, Tradesolution, Yara, Santander, Schlumberger og Telenor. Vi har kontorer i Oslo, Hamar og Trondheim. Inmeta er eid av Crayon Group. Besøk Inmeta sine nettsider.

Klarna

Markedets smarteste betalingsløsning, med alle betalingsmåter inkludert – både for mobil, nettbrett og datamaskiner. Alle betalingsmåter i en løsning (faktura, delbetaling og kort). Smidigere, enklere og raskere kasse minimerer antall avhopp, og maksimerer konverteringen. Besøk Klarna her.

Tekst: ICC Logo

ICC

Det internasjonale handelskammer, ICC, er en verdensomspennende næringslivsorganisasjon. Organisasjonen har hovedsete i Paris og ble grunnlagt i 1919 til fremme av internasjonal handel. Besøk ICC sine nettsider.

24nettbutikk

24Nettbutikk

24Nettbutikk tilbyr en sømløs plattform som håndterer salg, markedsføring, frakt, betaling, annonsering, sosiale medier og alt annet som skal til for å lykkes med å gjøre moderne handel på nett. I dag har 24Nettbutikk over 1300 kunder. De vokser raskt på grunn av den suksessen de klarer å skape for sine kunder. Besøk 24Nettbutikk her.


Samarbeidspartnere

TM (Theilgaard Mortensen AS)

TM har siden 1999 levert rådgivning og it-løsninger til Nordiske virksomheter. De er i front når det gjelder utviklingen innenfor kjerneområdene e-handel og online kundeoplevelse og er opptatt av å sikre suksess hos kunder innenfor retail, travel, media, finance og B2B. Besøk T.M. sine nettsider.

Collector Bank

Collector er en innovativ, digital nisjebank som tilbyr finansieringsløsninger for privat- og bedriftskunder. Siden 2005 har Collector hatt en årlig organisk inntektsvekst på 30 % og en resultatvekst på 55 %. Les mer om Collector Bank.


Partnere

Epinova

Epinova er et prisvinnende norsk konsulenthus som fokuserer 100% digitalt på Episerver-plattformen, enten det er snakk om e-handel, åpent nettsted eller intranett. De elsker å jobbe tett med kundene sine for å finne de beste løsningene, og legger stoltheten i å levere kvalitetshåndverk – samlebåndsarbeid er ikke deres stil. Sammen med kundene finner de den riktige kombinasjonen av innhold, e-handel, digital markedsføring og integrasjoner gjennom Episerver CMS, PIM, POS, DAM og CRM.

Consafe Logistics

Consafe Logistics

Consafe Logistics er en av Europas ledende leverandører av Supply Chain IT, IT-løsninger for forsyningskjeden, som gir brukere over hele verden store fortrinn sammenlignet med sine konkurrenter. Consafe designer, utvikler og implementerer løsninger for produksjon, lager, transport, levering og butikk. Les mer om Consafe Logistics.

arvato Bertelsmann

arvato Financial Solutions er synonymt med profesjonelle outsourcingtjenester (Finance BPO). De fokuserer på kontantstrømmen i alle faser av kundens livssyklus – fra fakturering og betaling på nett, til salg av fordringer og inkasso. arvato fokuserer på å minimere risikoen fra det første møte og gjennom hele betalingsprosessen. Les mer om arvato her.

Fanbooster

Fanbooster er et verktøy for markedsføring i sosiale medier. Med dette verktøyet kan du engasjere, annonsere og analysere – alt dette fra samme plattform. Les mer om Fanbooster her.

Apsis

Nordens ledende leverandør på e-postmarkedsføring. Siden oppstarten i 2001, har APSIS utviklet seg til å bli den markedsledende leverandøren av digitale markedsføringsløsninger i Norden. De hjelper bedrifter til å effektivisere hverdagen og kommunikasjonen ut mot deres kunder og brukere. Les mer om Apsis her.