The Future of Business 2017

27. april på Oslo Kongressenter

WHAT’S THE FUTURE OF BUSINESS — FUTURE OF MARKETING — DIGITAL TRANSFORMATION — FUTURE OF GROWTH — DISRUPTIVE TECHNOLOGIES

Medarrangør

virke

Generalsamarbeidspartner

virke
139
dager
17
timer
34
minutter
07
sekund
  • konferansen
  • PROGRAM
  • talere
  • utstillere
  • Påmelding
  • Prisutdeling
André Swensen

Mike Walsh – The 21st Century Business Designer

Er du forberedt til å møte kunstig intelligens, automatisering og algoritmer? Mike er en futurist og undersøker de nyeste trendene, innovasjonene. Han hjelper ledere og bedrifter verden over til å forstå hvordan man utnytter mulighetene som de store transformasjoene gir.

André Swensen

Brian Solis – Digital analyst, futurist & prisvinnende forfatter

Brian er en digital analyst og futurist. Han forsker på disruptiv teknologi og dens effekt på bedrifter og samfunnet. Han ble den beste taleren i 2015. Nå har vi invitert han tilbake til oss for å gi oss ny innsikt i de teknologiske endringene som vil påvirke det å drive business i fremtiden.

Lee Odden

Lee Odden – Top Digital Marketing & PR Strategist

Lee er CEO i TopRank Marketing, et digitalt markedsføringsbyrå som bl.a. tilbyr strategier innenfor Content Marketing, Influencer Marketing og SEO. Lee har jobbet med strategier, synlighet og effektiv distribusjon av innhold, og har erfaringer fra Marketo, LinkedIn, Dell, HP og Microsoft. Lee blir fremhevet som en av de fremste Content Marketing-eksperter i verden.

André Swensen

Hans-Petter Nygård-hansen – Kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder

Vi har invitert Hans-Petter til å være konferansier, noe han har utført på en ypperlig måte de siste to årene på The Future Of Business. Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Han jobber daglig med å hjelpe bedrifter og ledere med å forstå betydningen og effekten digitaliseringen har på det å drive moderne handel og kommunikasjon i fremtiden.

André Swensen

Kjell A. Nordström – Professor, forfatter og internasjonal Keynote Speaker

Kjell rangeres blant de ti beste ”Management thinkers” i hele verden. Han har skrevet bøker som har gått inn på topplisten over tidenes viktigste. Kjell er professor på Handelshøyskolen i Stockholm, men har troen på GUD: Globalisering, urbanisering & digitalisering. På The Future Of Business 2017, kan du i tillegg til å se han på scenen, få oppleve et to-timers executive seminar med Kjell.

André Swensen

Geir Ove Pedersen – Viral Snapshat Influencer & Strategist

En av verdens største Snapchat Influencere med internasjonal suksess. Geir Ove har jobbet med AirBnB, Walt Disney, Starbucks, Air France, Lionsgate, Gucci og Hyundai. Han regnes som ledende på kreativitet, innhold og strategi på Snapchat. Geir Ove er akkurat blitt nominert som en av 6 kandidater til utmerkelsen Årets Snapchatter i hele verden.

André Swensen

Kenneth Melchior – Nordensjef i Zalando

Kenneth er Zalandos nordiske sjef, og har ansvaret for all handel i Danmark, Finland, Sverige og Norge.