Hvem blir Årets eHandelsleder 2017? - eHandelsforum

Hvem blir Årets eHandelsleder 2017?

Det er mange dyktige ledere, men årets jury skal gjøre et forsøk på å finne og kåre den «beste», eHandelslederen. Det aller viktigste med prisen er å kunne rette fokus mot de mange flinke lederne som finnes der ute.

I 2016 ble vinneren Jaan Ivar Semlitsch, konsernsjef i Elkjøp Nordic.

Dette sa juryen om Jaan Ivar Semlitsch og Årets ehandelsleder 2016:

Jaan Ivar S– Årets vinner oppleves som en faglig sterk og er en motiverende leder som har vært i bransjen i mange år. Vinneren har klart å tenke nytt og har bl.a. bygd opp en avdeling som jobber kontinuerlig med å ha fokus på å skape vekst, samt utvikle og implementere nye satsinger og innovasjoner. Han har jobbet innenfor retail tidligere som kjennetegnes av høy konkurranse. Han har bidra til å skape gode resultater og hatt fokus på å tilrettelagt for en god langsiktig vekst, god brukervennlighet og kundebehandling.

Du kan nominere både din nåværende sjef, din tidligere sjef, eller en leder du først og fremst kjenner gjennom mediene. Om du selv mener at du er den rette kandidaten, så kan du også nominere deg selv, men det er en styrke om nominasjonene kommer fra kolleger eller folk i bransjen.

Juryen vil vektlegge begrunnelsene som sendes inn, men vil også benytte seg av egen og annen innsikt for å finne en verdig vinner.

Nominér en kandidat >

I årets jury sitter bl.a.:

Eric Sandtrø, daglig leder i Fjellsport.no og vinner av “Årets ehandelsleder” i 2015.

Jaan Ivar Semlitsch, konserndirektør i Elkjøp ASA​ og vinner av “Årets ehandelsleder” i 2016.

Kristine Kotte-Eriksen, Daglig leder She Community.

Gerhard Anthun, leder i Virke e-Handel​.

Erik Kulterud, Partner Manager, Klarna Norge.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: