Hvem blir Årets Logistikkopplevelse 2017? - eHandelsforum

Hvem blir Årets Logistikkopplevelse 2017?

De aller fleste forbinder netthandel med gode nettsider, lave priser, stort sortiment og aggressiv markedsføring. Et viktig område som ofte blir glemt, er den gode logistikkopplevelsen. Stopper logistikken opp, er dette helt avgjørende for om kundene og bedriftene handler hos nettopp din butikk i fremtiden.

eHandelsforum satte fokus på dette gjennom etableringen av prisen «Årets logistikkopplevelse i 2015. Første vinner var Komplett.no og i I 2016 gikk prisen til Expert.no.

I 2016 ble vinneren Expert.no. Juryen sa følgende om vinneren:

– Når vi så kåret en vinner så var det egentlig 2 aktører som soleklart utmerket seg med brukbar informasjon, rask ekspedering, gode retur rutiner. Vinneren ble den aktøren som kunne tilby og ikke minst gjennomføre X-faktoren. Vi ble ekstremt imponert over hvordan denne aktøren bruker egne butikker og nyutviklet software for å utnytte eksisterende transportkapasitet i urbane strøk for å tilby en helt rå tilgjengelighet for kunden. En av kommentarene fra juryen var at «jøss, dette var raskere og sannsynligvis billigere enn om vi selv satte oss i bilen for å kjøre til nærmeste butikk og kjøpte produktet». Videre kom produktet i sin originale innpakning, som betyr ingen ekstra miljøfiendtlig emballasje som er et styr å bli kvitt. Som innvending så var ikke informasjonen om fraktalternativene gode nok tidlig i kjøpsprosessen her heller, samt at denne spesielle tjenesten ikke gjaldt utenfor urbane strøk, der opererer aktøren som en normal nettbutikk. Men, vi i juryen er enige om at å gå nye veier og tørre satse på logistikken vil bringe netthandelen videre og igjen utvikle logistikken i en positiv spiral»

 

Årets fagjury består av følgende personer:

Ali

Ali Zeybek, Salgssjef i Consafe Logistics.

Steffen

Steffen Larvoll (Juryleder), Markeds- og IT-sjef i Lager & Industrisystemer AS.

Thor

Thor S. Molle, Logistikkdirektør i Netthandelen Holding.

Henning

Henning Backe, Country Manager i Consignor AS.

Arne

Arne Andersson, rådgiver og talsperson på digital handel for Postnord.

Andre

André Swensen, Logistikkdirektør i Elektroimportøren AS.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: