arvato går inn som Partner på eHandelsforum i 2016 - eHandelsforum

arvato går inn som Partner på eHandelsforum i 2016

arvato Financial Solutions er synonymt med profesjonelle outsourcingtjenester (Finance BPO) som fokuserer på kontantstrømmen i alle faser av kundens livssyklus – fra fakturering og betaling på nett, til salg av fordringer og inkasso. Som en del av dette fokuserer arvato på å minimere risikoen fra det første møte og gjennom hele betalingsprosessen. Deres tjenester gjør det mulig å velge betalingsmetode internasjonalt.

berit-lunk«arvato satser tungt på e-handel og ønsker å synliggjøre vår nettbetalingsløsning AfterPay. eHandelsforum er en attraktiv møteplass og arrangementene har relevante temaer hvor vi også ønsker å bidra med vår kompetanse. Vi ser fram til et godt samarbeid med eHandelsforum i 2016.» Berit Lunke, Norwegian Marketing Professional, arvato Financial Solutions

arvato er en internasjonal tjenesteleverandør som tilbyr produkter og tjenester som skal hjelpe sine kunder med å lykkes i sitt marked. arvato er et heleid datterselskap av Bertelsmann og har over 70 000 ansatte i over 40 land. eHandelsforum ønsker arvato velkommen som Partner og vi ser frem til et godt samarbeid med en så stor internasjonal aktør med på laget, Ola Hanø, daglig leder i eHandelsforum.

arvato treffer du på følgende arrangementer til eHandelsforum

Du møter arvato på:

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: