Prisutdeling – Vi hyller de beste aktørene innen eHandel

Awards

I forbindelse med The Future of Business har eHandelsforum og Virke eHandel arrangert en av bransjens store prisutdelinger, hvor vi hyller noen av bransjens beste og fremste ledere og selskaper.

Prisene deles ut under konferansen The Future Of Business, og i 2017 vil det bli prisutdeling med middag og fest. Tidligere vinnere har representert noen av de som alltid ser fremover, og som aktivt møter fremtiden gjennom å utvikle bransjen fremover.

Prisutdelingen fant sted for første gang i 2015 og vinnerne har bl.a. vært Jaan Ivar Semlitsch, Ark, Komplett, Mystore, Eric Sandtrø, Coverbrands og Expert.no. Kategoriene har utviklet seg og blitt tilpasset etter tilbakemeldinger fra bransjen.

Vi kan nå lansere årets første priser og foreløpig mange av de som sitter i årets juryer. Har du lyst til å bidra eller foreslå jurydeltakere, så ta gjerne kontakt med oss på ehandel@ehandelsforum.no.

Du kan allerede nå begynne å nominere dine favoritter under hver kategori.

Fristen for å nominere kandidater er satt til 1. april:

  • Årets ehandelsleder – det finnes utrolig mange flinke ledere innen norsk ehandel, men hvem er den aller beste?
  • Årets logistikkopplevelse – den nettbutikken som skaper den beste logistikkopplevelsen til glede for både kunder og nettbutikk.
  • Årets entreprenør – en person eller nettbutikk som har vist entreprenørskap gjennom å ha våget og satse det lille ekstra.
  • Årets innovasjon – en bedrift som har utviklet et produkt, tjeneste eller ny forretningsmodell som har bidratt til å effektivisere moderne handel.