Best på intern logistikk i Norge - eHandelsforum

Best på intern logistikk i Norge

Lager & Industrisystemer blir ny Hovedsamarbeidspartner. Vi gleder oss til å samarbeide med markedslederen innen intern logistikk.

Dagens ehandel stiller store krav til logistikken, enten du driver en stor eller liten nettbutikk. Det er derfor en kritisk suksessfaktor å ha en kompetent logistikkpartner som kan bistå i reisen fra liten utfordrer til markedsleder.

Lager & Industrisystemer er nettopp et slikt selskap. Som totalleverandør for internlogistikk kan de hjelpe sine kunder med å finne den beste logistikkløsningen tilpasset hvert enkelt behov: Fra manuelle hyllesystemer med plastkasser til et helautomatisk distribusjonssenter.

På kundelisten har Lager & Industrisystemer detaljhandelsbedrifter som Kolonial.no, Coop, Princess, Nille, G-Max, Ikea, Jernia, Europris og Netthandelen.no. Flere av disse selskapene satser som kjent mye på ehandel.

Lager & Industrisystemer ønsker nå å satse ytterligere på ehandel og velger eHandelsforum som en viktig samarbeidspartner i jakten på både store og små kunder.

– Vi ønsker å jobbe med enda flere store og små selskaper som selger på nett og mener eHandelsforum med deres store ambisjoner og spennende planer er et riktig sted å møte nye kunder, sier markedssjef i Lager & Industrisystemer, Steffen Larvoll.

Lager & Industrisystemer er en del av det nordiske nettverket til det verdensledende tyske logistikk-selskapet SSI Schäfer, som i tillegg består av SSI Schäfer AB (Sverige), SSI Schäfer A/S (Danmark) og SSI Schäfer OY (Finland). Til sammen er de nærmere 120 nordiske spesialister som har bistått mange av Nordens største selskaper med deres logistikkutfordringer.

eHandelsforum ønsker Lager & Industrisystemer velkommen som Hovedsamarbeidspartner og ser frem til et godt samarbeid!

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: