Epinova blir med å forme fremtidens handel

Epinova blir med å forme fremtidens handel

Epinova, et av Norges ledende konsulentselskaper med spisskompetanse på utvikling av web– og ehandelsløsninger, blir å treffe i juni.


15. og 16. juni arrangeres den store e-handelskonferansen The Future of Business med en rekke kjente talere inkludert verdenskjente navn som Bryan Eisenberg og Brian Solis. Dette blir ikke bare en unik mulighet til å få høre foredragsholdere av topp internasjonal klasse, men det blir også gode muligheter til å bli kjent med de ledende leverandørene i Norge. eHandelsforum har inngått et strategisk og viktig samarbeid med plattformleverandøren EPiServer, noe som gjør dem godt synlige på alle våre arrangementer.

Vi er nå også utrolige glade for å ha fått med oss Epinova som det eneste norske konsulentselskapet som fokuserer eksklusivt på nettopp EPiServer. De vil ha stor stand på The Future of Business 15. og 16. juni.

– Epinova har i flere år jobbet med avanserte e-handelsportaler for en rekke store selskaper som Rica, Norwegian og NAF med flere. Vi ønsker nå å ytterligere styrke vår synlighet og posisjon innen e-handel og mener eHandelsforum og konferansen The Future of Business er en velegnet arena for nettopp dette, sier Geir Allan Hove, gründer i Epinova.

Om du allerede nå ønsker å bli nærmere kjent med Epinova, så kan du bli med på deres gratis frokostseminar 5. mars, der du kan få høre mer om to av deres nyeste prosjekter for: Hi-Fi Klubben og Kondomeriet.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: