EPiServer ny samarbeidspartner - eHandelsforum

EPiServer ny samarbeidspartner

Ehandelsforum er stolt av å presentere en av markedets ledende plattformer for ehandel, EPiServer, som Hovedsamarbeidspartner i 2015.

Det betyr at EPiServer blir å treffe på eHandelsakademiet, eFokus og på den store konferansen The Future Of Business 15 og 16. juni 2015.

Gøran Hüllert, daglig leder i  EPiServer Norge begrunner avgjørelsen om å bli Hovedsamarbeidspartner slik:

Gøran Hüllert«eHandelsforum er et veldig spennende og etterlengtet initiativ som har et veldig sterkt faglig konsept. Konseptet ivaretar alle fagområder innenfor ehandel og gir en god mulighet for å samles gjennom mange spennende møteplasser gjennom hele året. Som Norges ledende plattform for digital markedsføring og e-handel, vil EPiServer være med å støtte og styrke eHandelsforum gjennom å gå inn som Hovedsamarbeidspartner i 2015. 

Vi ønsker gjennom dette samarbeidet å synliggjøre hvordan EPiServer bidrar til å forenkle e-handel og hvordan våre løsninger bidrar til å skape engasjerende opplevelser. Vi ønsker også å bidra til utvikle bransjen, sette et sterkere fokus på alle fagområdene innenfor ehandel og bidra til å spre kunnskap og kompetanse om ehandel i Norge. Vi ser frem til et fantastisk samarbeide med eHandelsforum gjennom hele 2015.” 

Les mer om eHandelsforum

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: