Geta går inn som utstiller på eHandelsforum i 2015

Geta blir med å utvikle norsk ehandel

Ehandelsforum har fått med seg ehandelsekspertene Geta som en av utstillerne i 2015. Vi gleder oss til utvikle norsk ehandel sammen!

Geta blir å treffe på den store konferansen The Future Of Business 15 og 16. juni 2015, samt de andre aktivitetene til ehandelsforum i 2015.

Geta begrunner avgjørelsen slik:

«Geta AS er en totalleverandør innen e-handel, og håndterer hele prosessen fra strategi til implementert av løsning. Vi innser at vi er del av en større verdikjede, og samarbeider derfor med folk og selskaper som vi oppfatter som minst like flinke som oss – for å skape det mest optimale resultatet for våre kunder.

eHandelsforum er et konsept som passer inn i vår holistiske tilnærming til ehandel. eHandelsforum samler alle aktører i næringskjeden til ehandel og viser spekteret av de områder som er viktig å ha fokus på i utviklingen av ehandel i fremtiden. Det handler ikke bare om å få en god løsning som passer deg som kunde, men også en fremtidsrettet løsning som tar hensyn til kundenes behov og den fremtidig internasjonale konkurransen. Vi håper også at vi kan tilføre en god verdi til eHandelsforum i 2015.»

Geta dekker hele leveransebildet innen ehandel fra analyse og konsept, strategi og design, til teknisk plattform, integrasjoner og utvikling av løsninger, PIM, samt synlighet gjennom SEO og innholdsproduksjon. De dekker hver plass med spesialister som gjør det mulig for deg som kunde å oppnå best mulig resultat over tid. Geta tror også på samspillet mellom fysisk butikk og nettbutikk for å hente det beste ut i begge kanaler og gjøre det enkelt for dine kunder å handle hos dere.

Les mer om Geta

Se hvilke talere som kommer på The Future of Business

Meld deg på The Future of Business

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: