Hva har GUD & FAANG med fremtidens business å gjøre? - eHandelsforum

Hva har GUD & FAANG med fremtidens business å gjøre?

På Nordic Business Forum i Stockholm i januar fortalte Kjell Nordström:

– Den digitale revolusjonen skjer ti ganger raskere enn den industrielle revolusjon. Og den teknologien vi har tilgjengelig i dag er 300 ganger mer kraftfull enn ved den industrielle revolusjon. Det betyr at det politiske og økonomiske systemet nå utsettes for en kraft som er 3000 ganger sterkere enn den industrielle revolusjon. Dette forklarer den frykten som verden opplever. Og det forklarer fenomenet Donald Trump, sa Nordström

– Alt som kan digitaliseres, kommer til å digitaliseres……  Vi må holde orden på FAANG’: FACEBOOK, APPLE, AMAZON, NETFLIX & GOOGLE. Disse selskapene setter standarden for alle innovasjoner – de setter reglene….

Les artikkelen fra Veckans Affärer.

Jeg møtte Kjell Nordström under Nordic Business Forum sitt arrangement i Stockholm i januar. Kjell er en av mine desidert fremste favoritt foredragsholdere, og har alltid fått de høyeste verdiene på tilbakemeldinger fra deltakere på de arrangementer jeg har benyttet Kjell på. Ofte setter deltakerne karakteren 7 og 10 på skalaen som går til 6. Grunnen er både at Kjell er en svært kunnskapsrik person som leverer en pakke av godt innhold, forskningsdata, visjoner og en presentasjonsteknikk i verdensklasse. Kjell klarer å skape en stemning hvor deltakerne får lyst til å endre seg selv, disrupte sin business og endre verden etter å ha hørt hans presentasjoner. På The Future of Business får du muligheten for å oppleve og få #DenFølelsen.

«Understanding what is happening is half the battle. By appreciating the true speed of change, we can begin to prepare for a future that will be with us sooner than we think.» Kjell Nordström

Nordström er professor, økonom, forfatter og foredragsholder. Han forsker på bedriftsstrategi, multinasjonale organisasjoner og globalisering, og ble i fjor utpekt som en av verdens 30 fremste ledelses-guruer.

Kjell kommer til The Future of Business 27. april i Oslo.

 

I 2017 kommer Kjell tilbake til The Future of Business. Her skal han holde en Key Note under selve konferansedagen. For de som ikke har mulighet for å delta på konferansedagen eller alle de som har lyst til å få med seg et to timers seminar med Kjell, så er det mulig rett etter konferansen. Da setter vi opp et to timers VIP seminar med Kjell. Fokus vil være på hvem er det som lykkes og hvordan kan du være en av de som lykkes med fremtidens business.

Louise Byg Kongsholm

Louise Byg Kongsholm | CEO i Scandinavian Trend Institute

Anders Skoe | Administrerende direktør i FINN.no

Carine Zeier | Tech Hunter & Commercializer, Zeier & Co

Brian Solis | Digital analyst, futurist & prisvinnende forfatter

Lee Odden

Lee Odden | Top Digital Marketing & PR Strategist

Geir Ove Pedersen

Geir Ove Pedersen | Viral Snapshat Influencer & Strategist

Ole Vinje

Ole Vinje | Konsernsjef i Komplett Group

Mike Walsh

Mike Walsh | The 21st Century Business Designer

 

Kenneth Melchior

Kenneth Melchior | Nordensjef i Zalando

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: