Husk seminar om internasjonal ehandel 14.april

Husk seminar om internasjonal ehandel

14.april arrangerer vi seminar om internasjonal ehandel. En rekke spennende bedrifter har allerede meldt seg på.

3. mars arrangerte eHandelsforum det første av seks eFokus-seminarer i 2015. Temaet var Strategier som skaper lønnsomhet og vekst og var tilrettelagt for alle som var opptatt av ehandel og omnichannel. Gikk du glipp av det, så kan du se video og laste ned foredragene her.

Kristjan Mar Hauksson var en av foredragsholderne 3.mars.

14.april arrangerer vi seminaret Internasjonal eHandel som en del av eFokus. Utenlandske nettbutikker tar markedsandeler i rekordfart. Forbrukerne motiveres ikke bare av tollfrigrensen, men også av lave priser og et enormt vareutvalg. Dette merker vi også godt her i Norden. Netthandelen er internasjonal av natur og representerer samtidig en enorm mulighet for norsk næringsliv, men dessverre er det få norske nettbutikker som satser utenfor Norges grenser. Det ønsker vi å bidra til gjøre noe med. I løpet av dette seminaret vil du få tips og råd fra noen av dem som vet hvordan man kan lykkes utenlands.

Husk at om du er kunde av Klarna, EPiServer, det internasjonale handelskammeret ICC eller Lager & Industrissystemer, så slipper du inn gratis.

Meld deg nå

Temaer og talere som du vil møte er:

Hvor stor er den digitale handelslekkasjen?,Oddgeir Garnes og Vidar Falkenberg, Google

Unngå en gigantsmell når du satser utenlands, Magnar Ødelien, Innovasjon Norge

Slik møter CDON.com den globale konkurransen, Ted Boman, Chef CDON Marketplace

Hvordan kan kinesiske nettbutikker tilby fri frakt til Norge? Tarjei Weseth, Posten Norge

Netthandel – kundene og fremtiden! Ragnar Wiik, Forbruker Europa

Norges 50 mektigste nettbutikker – Netthandel.no

Vi har fått med oss noen av Nordens og Norges fremste aktører innenfor ehandel som samarbeidspartnere, som bidrar til å etablere og styrke eHandelsforum gjennom sin kunnskap og kompetanse innen ehandel. De vil være tilstede som fagpersoner under alle våre arrangementer og svare på spørsmål informere om nye produkter og tjenester og kanskje komme med gode råd som kan gjøre ehandelshverdangen din enklere og mer lønnsom. Her kan du se hvem som foreløpig er med som samarbeidspartnere.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: