Hvem er årets ehandelsleder?

Hvem er «årets ehandelsleder 2015»?

Det finnes utrolig mange flinke ledere innen norsk ehandel, men hvem er den alle beste? Nominer din favoritt nå.

Det er en ambisiøs oppgave vi har tatt på oss her. Å finne den “beste” er kanskje ikke mulig, men vi gjør altså et forsøk. Det aller viktigste er å rette fokus mot de mange flinke lederne som finnes der ute.

Hvorvidt «årets ehandelsleder 2015» er daglig leder, ecommerce manager, markedssjef eller logistikksjef er ikke det viktigste i denne kåringen. Det er heller ikke størrelsen på nettbutikken det kommer an på. Her er vi på utkikk etter den beste lederen ut i fra sine egne forutsetninger som finnes i ehandels-Norge.

Juryen vektlegger blant annet faglig kunnskap, evne til å motivere de ansatte, evne til å skape resultater og evne til å tenke nytt.

Her kan du nominere både din nåværende eller tidligere sjef, men også bekjente eller en leder du først og fremst kjenner gjennom sosiale eller tradisjonelle medier. Om du selv mener at du er den rette kandidaten, så kan du også nominere deg selv (men for å styrke ditt kandidatur anbefaler vi at du får noen andre til å nominere).

Juryen vil vektlegge tekstene som sendes inn, men vil også benytte andre verktøy og annen innsikt for å finne en verdig vinner.

Nominer din favorittleder

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: