Hvilken nettbutikk inspirerer deg mest? Nominer din favoritt nå!

Hvilken nettbutikk inspirerer deg mest?

Vi lar norske ehandlere selv få fortelle hvilken nettbutikk som har inspirert dem mest i 2015. Nominer din favoritt til prisen «Årets inspirasjon 2015».

I forbindelse med konferansen The Future of Business blir det stor festmiddag med prisutdeling 15.juni. Vi vil i denne sammenhengen blant annet la bransjen selv kåre den nettbutikken de ser mest opp til.

Nå ber vi om at du går inn og nominerer en nettbutikk du liker.

Forslag må begrunnes. Det er lov å nominere flere, det er lov å nominere egen nettbutikk og det er også lov å nominere selv om du selv ikke nødvendigvis driver nettbutikk selv. Nomineringsfasen avsluttes mandag 18.mai.

Vi plukker deretter ut de 20 beste nominasjonene og tirsdag 19.mai starter avstemmingen der alle som jobber i en nettbutikk, kan stemme. I avstemmingen er det ikke lov å stemme på egen nettbutikk. Alt det praktiske rundt avstemmingen offentliggjør vi i forbindelse med avstemmingens oppstart 19.mai her på eHandelsforum.no.

Hva du selv vektlegger når du nominerer og etter hvert stemmer, velger du selv. Økonomisk vekst, effektiv markedsføring, bruk av sosiale medier, god strategi, lønnsomhet og evne til å tenke nytt, er eksempler på hva du bør tenke på.

Vinneren blir offentliggjort på The Future of Business i forbindelse med festmiddagen 15.juni.

 

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: