Et av Norges ledende IT-konsulentselskaper søker 5 nye medarbeidere - eHandelsforum

Et av Norges ledende IT-konsulentselskaper søker 5 nye medarbeidere

Inmeta er en av Hovedsamarbeidspartnerne til eHandelsforum og et av Norges ledende IT-konsulentselskaper med kontorer i Oslo og Trondheim.


 

Interaksjonsdesigner

Jobber du med interaksjonsdesign og har et ønske om å skape innovative og brukervennlige digitale løsninger? Har du også lyst til å gjøre dette i et at Norges fremste og ledende IT-konsulentselskaper?

Da kan du vurdere å søke på stilling til INMETA. Hos de vil du få muligheten til å påvirke arbeidshverdagen din og miljøet i avdelingen/bedriften. Du vil delta i innovative team som jobber med store og små kunder innenfor e-handel, selvbetjeningsløsninger og portaler.

Les mer om stillingen her


 

Senior prosjektleder

Har du lyst til å jobbe som prosjektleder i prosjekter hos noen av Norges mest spennende kunder? I et sterkt fagmiljø med store muligheter til å bidra og å påvirke.

I Inmeta vil du få anledning til å lede spennende og viktige prosjekter hos våre kunder som hovedsakelig er store private aktører og offentlige virksomheter. Du vil også få muligheten til å kunne lede egne prosjektleveranser i tett samarbeid med andre fagavdelinger i Inmeta. Som senior prosjektleder vil du både ta del i og bidra i et sterkt faglig miljø.

Les mer om stillingen her


 

Junior prosjektleder

Har du lyst til å jobbe som prosjektleder i prosjekter hos noen av Norges mest spennende kunder? I et sterkt fagmiljø med store muligheter til å bidra og påvirke. I Inmeta vil du få anledning til å lede spennende og viktige prosjekter hos våre kunder som hovedsakelig er store private aktører og offentlige virksomheter.

Du vil også få muligheten til å kunne lede vår egne prosjektleveranser i tett samarbeid med andre fagavdelinger i Inmeta. Som prosjektleder vil du også ta del i et sterkt faglig miljø.

Les mer om stillingen her


 

Systemutvikler

Som dyktig .NET-utvikler vil du få jobb med strategisk viktige leveranser på kundenes kjernesystemer.

Som utvikler ønsker du å levere nyskapende og brukervennlige løsninger på ny teknologi. Du får jobbe på Norges råeste utviklerplattform, bygget på Team Foundation Server, med fokuset på beste praksis for modellering, utvikling, build, deployment, test og kodekvalitet.

INMETA trenger deg som har lyst til å løfte avdelingen videre og som brenner for gode løsninger for kunden. I dag består avdelingen av 20 svært dyktige utviklere/arkitekter, men har altså behov for enda flere.

Les mer om stillingen her


 

SharePoint-arkitekt

Har du erfaring fra utforming og leveranser av virksomhets- og samhandlingsportaler el. tilsvarende? Trives du med å utfordres av engasjerte kunder med høye forventninger?

Hos INMETA er teamleveranser og akselerert læring i fokus, hvor innsatsfaktorene er teamet, deg og din kompetanse. De kjennetegnes som faglige eksperter og hyggelige folk med stor forkjærlighet til faget.

I dag består avdelingen av 15 svært dyktige utviklere og arkitekter/rådgivere, og INMETA har behov for betydelig flere gode kollegaer som kan være med å levere til kundene våre. Derfor ser de frem til å bli kjent med en ny SharePoint-arkitekt!

Les mer om stillingen her

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: