Klarna støtter eHandelsforum - eHandelsforum

Klarna støtter eHandelsforum

Ehandelsforum er stolt av å kunne presentere Klarna som Genaralsamarbeidspartner i 2015. Målet er å utvikle norsk ehandel.

Klarna vil delta aktivt og blir å treffe på eHandelsakademiet og eFokus seminarene gjennom året samt på den store konferansen The Future Of Business 15 og 16. juni 2015.

Klarna tilbyr sikre og enkle betalingsløsninger for nettbutikker i Europa, og har fra starten i 2005 hatt en ambisjon om å gjøre netthandel tryggere, enklere og mer morsom. Kjernen i det Klarna tilbyr er idéen om betaling etter levering, noe som lar kunden først få hjem varene og betale siden. Samtidig tar Klarna kreditt- og bedrageririsikoen, hvilket betyr at nettbutikken alltid får betalt.

I 2013  lanserte de Klarna Checkout. En betalingsløsning for nettbutikker som gjør det både enklere og tryggere for kundene å handle på mobil, nettbrett og PC. Erfaringer fra Sverige viser at tjenesten øker andelen kjøp på nett med opp til 29 prosent.

I dag er Klarnas betalingsløsning integrert i mer enn 15 000 nettbutikker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Østerrike og Nederland.

Slik begrunner Fredrik Green som er daglig leder i Klarna Norge, avgjørelsen om å bli Generalsamarbeidspartner for eHandelsforum:

«Vi trenger en sterk og uavhengig aktør som evner å skape faglige og sosiale møteplasser som tar alle fagdisipliner innenfor ehandel på alvor. Det nytter ikke bare å ha en god betalingsløsning hvis ikke plattformen, presentasjonen av produktene, markedsføringen og brukeropplevelsen er tilpasset organisasjonen og brukerne. eHandelsforum har et faglig sterkt konsept som ivaretar dette og som vi i Klarna ønsker å bidra til å forsterke».

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: