Lager & Industrisystemer forankrer samarbeidet med eHandelsforum i 2016 - eHandelsforum

Lager & Industrisystemer forankrer samarbeidet med eHandelsforum i 2016

Lager & Industrisystemer (LIS) er en totalleverandør for internlogistikk. LIS hjelper kunder med å finne den beste logistikkløsningen tilpasset hvert enkelt behov.

På kundelisten til Lager & Industrisystemer finner man detaljhandelsbedrifter og ehandelsaktører som Kolonial.no, Coop, Princess, Nille, G-Max, Ikea, Jernia, Europris, Netthandelen.no og Get Inspired.

Logistikk blir viktigere og viktigere for å drive effektiv moderne handel – Lager & Industrisystemer valgte eHandelsforum som sin samarbeidspartner for økt synlighet i markedet og for å treffe større og mindre kunder i 2015.

Steffen Larvoll– Vi hadde som mål å bli mere synlige i markedet og samtidig få snakke med flere større og mindre selskaper som jobber med eHandel. Målene og resultatene for samarbeidet i 2015 ble innfridd og vi ønsker å styrke innsatsen i samarbeidet med eHandelsforum i 2016, sier markedssjef i Lager & Industrisystemer, Steffen Larvoll.

Lager & Industrisystemer er en del av det nordiske nettverket til det verdensledende tyske logistikk-selskapet SSI Schäfer, Bare i Norden er det 120 nordiske spesialister som bistått mange av Nordens største selskaper med deres logistikkutfordringer.

«eHandelsforum ser frem til et godt samarbeid med Lager & Industrisystemer i årene som kommer. Vi er glade for at markedslederen innenfor internlogistikk ønsker å styrke eHandelsforum sin videre satsingen på kunnskap- og kompetansedeling i 2016, Ola Hanø, daglig leder, eHandelsforum»

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: