Overveldende interesse for ny seminarserie! - eFokus

Overveldende interesse for ny seminarserie!

Interessen blant norske nettbutikker for vårt strategiseminar 3. mars er overveldende. Vi har nå booket et større rom og har fortsatt ledige plasser.

Vi hadde satt oss et mål på 100 deltakere til vårt første «eFokus»-seminar: Strategier som skaper lønnsomhet og vekst. Et ambisiøst mål sa mange for et helt nytt konsept.

Nå kan vi med stolthet fortelle at vi har passert denne magiske grensen, allerede én måned før det første i rekken av seks fagseminarer finner sted.

Enda morsommere er det å se på hvem som har meldt seg på. Av de 100 deltakerne jobber over 80 av dem i en eller annen nettbutikk. Blant de som blir å finne i Oslo Kongressenter 3.mars er disse selskapene:

efokus strategi

Motivasjonen for å starte eHandelsforum, lage fagseminarene eFokus, den store konferansen The Future of Business og etter hvert også eHandelsakademiet, var å skape faglige gode møteplasser for norske netthandlere som bidrar til verdiskapende opplevelser. At nettopp nettbutikkene er så engasjerte allerede ved første anledning, er utrolig moro.

Vi har allerede måtte flytte seminaret til et større rom, for å kunne gi plass til enda flere som ønsker å delta.

Se programmet og meld deg på seminaret 3.mars

Vi ønsker derfor enda flere nettbutikker og også leverandørene av ehandelstjenester som finnes der ute, hjertelig velkommen til et seminar med fokus på fag og nettverksbygging den 3. mars.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: