Årets Unge Logistikkleder - eHandelsforum

Årets Unge Logistikkleder 2019
— 5 under 35 —

Årets Unge Logistikkledere 2019, er en ny pris som skal bidra til å fremme fremtidens logistikk ledere. Vi vil trekke frem 5 unge logistikkledere, som har fokus på å bidra til å sikre bedriftens mest forretningskritiske konkurransefaktor! Bli med og nominer og få frem de unge lederne som du mener bør få sin oppmerksomhet for sin innsats for å utvikle et mest mulig effektiv lager for sine bedrifter.

Prisene deles ut på konferansen Lean Logistikk som arrangeres 18. juni 2019, og er et samarbeid med bl.a. Young Logistics.


Mål: Prisen skal bidra til å fremme fremtidens logistikk ledere. 5 logistikkledere under 35 vil hvert år bli trukket frem.

Hvordan: For å komme frem til en vinner, er det først en nomineringsrunde der hvem som helst kan foreslå sine favoritter. Deretter gjør juryen en faglig vurdering basert på innspill som kommer i første nomineringsprosess, annen nødvendig research og ut i fra dette velges det ut finalister. I andre juryeringsrunde stemmer juryen over hvem som er den verdige vinneren.


Årets fagjury består av:

Hannah Moen

Nestleder i Young Logistics
(Logistikkoordinator i WestPort AS).

Tore Ommundsen

Leder i Young Logistics
(Freight Forwarder i Tellus Logistics)
.

TBA

TBA

Hvem mener du bør bli Årets Unge Logistikkleder?