Student? Vinn billett til The Future of Business

Student? Vinn billett til The Future of Business

Vi inviterer alle studenter å bli med i en konkurranse med billett til ehandelskonferansen The Future of Business som premie.


The Future of Business er en stor ehandelskonferanse som finner sted 15. og 16.juni i Oslo med kjente foredragsholdere fra inn- og utland, inkludert futuristen Brian Solis (bilde). Nå inviterer vi studenter som studerer f.eks logistikk, markedsføring, IT eller varehandel til å skrive et innlegg på sin egen blogg eller på LinkedIn om det de mener er én av norsk ehandels største utfordringer – og hvordan denne utfordringen kan løses. Tekstlengde cirka 500 ord.

Så fort innlegget er publisert, ber vi om at linken sendes til kundeservice@ehandelsforum.no sammen med ditt navn, telefonnummer og epost-adresse. Vi må ha alle bidrag inn senest 20.mai.

Vi kommer deretter til å plukke ut 3 vinnere som alle får billett til The Future of Business. Alle vinnere vil bli kontaktet direkte og annonsert på eHandelsforum.no.

Enten du avslutter dine studier denne høsten eller har flere år igjen, så er dette en unik mulighet til å møte noen av Norges mest spennende selskaper innen ehandel. På konferansen kommer ansatte fra blant annet Elkjøp, Varner-Gruppen, Komplett og Zalando, samt leverandører som Klarna, EPiServer og Lager & Industrisystemer.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: