Theilgaard Mortensen A/S - Samarbeidspartner til eHandelsforum i 2017 - eHandelsforum

Theilgaard Mortensen A/S – Samarbeidspartner til eHandelsforum i 2017

Theilgaard Mortensen A/S fortsetter som samarbeidspartner til eHandelsforum i 2017, og vil bidra til økt faglig fokus på alle arrangementene i 24.01.2017.

Theilgaard Mortensen har siden 1999 levert rådgivning og it-løsninger til Nordiske virksomheter, og er i front når det gjelder utviklingen innenfor kjerneområdene e-handel og online kundeopplevelse.

hans-georg-fossI tett samarbeid med IBM er de opptatt av å sikre suksess til kunder som bl.a. Norwegian, Apotek 1, Norli og Elkjøp.

”Vi hadde veldig positive faglige opplevelser i eHandelsforum i 2016, og vil bidra til å styrke denne satsingen i Norge.

Vi ønsker å synliggjøre oss, bygge nettverk og ta med oss kunder på de faglige møteplassene som bygger faglig verdi.

eHandelsforum har de riktige møteplassene som vi ønsker å bli en del av, og vi ser frem til fortsatt et godt samarbeid med eHandelsforum i årene som kommer,” sier Hans-Georg Foss, Country Manager i Theilgaard Mortensen.

«Theilgaard Mortensen har vært og er en spennende samarbeidspartner, som definitivt har innsikt og kompetanse innenfor det å drive effektiv og moderne handel. De har bidrat til å skape suksess for sine kunder og har verktøy og menneskene som skal til for å kunne bidra til at bedrifter kan lykkes i sin satsing inn i fremtiden. Vi ser frem til et fortsatt faglig og inspirerende samarbeid med Theilgaard Mortensen», daglig leder i eHandelsforum Ola Hanø.

For mer informasjon gå inn på Theilgaard Mortensen A/S eller ta kontakt med:

Hans-Georg Foss, Country Manager E-mail: hgf@tmnet.no Mobile: +47 934 57 681

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: