Theilgaard Mortensen blir Samarbeidspartner - eHandelsforum

Theilgaard Mortensen blir Samarbeidspartner

Theilgaard Mortensen A/S har siden 1999 levert rådgivning og it-løsninger til Nordiske virksomheter. De er i front når det gjelder utviklingen innenfor kjerneområdene e-handel og online kundeoplevelse og er opptatt av å sikre suksess hos kunder innenfor retail, travel, media, finance og B2B.

Theilgaard Mortensen har i dag 35 medarbeidere, har et tett samarbeid med IBM og jobber i dag med kunder som bl.a. Norli, Møller Gruppen, Gyldendal, Apotek1, Dong Energy, ISS og Maxbo.

theilgaard”Vi jobber med kunder i hele Norden og ønsker både å synliggjøre oss, bygge nettverk og bidra til å utvikle sterke faglige møteplasser for moderne ehandel i Norge. eHandelsforum har de riktige møteplassene som vi ønsker å bli en del av, og vi ser frem til et godt samarbeid med eHandelsforum i årene som kommer,” sier Hans-Georg Foss, Country Manager i Theilgaard Mortensen.

”Vi ønsker Theilgaard Mortensen A/S velkommen til eHandelsforum. Theilgaard Mortensen er en ny og spennende samarbeidspartner som har nordisk innsikt og kompetanse innenfor det å drive effektiv og moderne handel. Vi ser frem til et langsiktig faglig og inspirerende samarbeid med Theilgaard Mortensen, Daglig leder i eHandelsforum Ola Hanø.

 

For mer informasjon om Theilgaard Mortensen A/S – se http://tmnet.dk/no/ eller ta kontakt med:

Hans-Georg Foss, Country Manager E-mail: hgf@tmnet.no Mobile: +47 934 57 681

Charlotte Brix Borg, Chief Marketing Officer E-mail: cb@tmnet.dk Mobile: +45 5163 8373

 

Theilgaard Mortensen A/S

Niels Hemmingsens Gade 9 
1153 København K

Denmark 
+45 3344 8555

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: