Verdenskjente futuristen Brian Solis inn i Fagrådet på The Future Of Business! - eHandelsforum

Verdenskjente futuristen Brian Solis inn i Fagrådet på The Future Of Business!

Den verdenskjente futuristen Brian Solis har takket ja til å sitte i Fagrådet / Advisory Board for konferansen The Future Of Business og eHandelsforum.

Brian var en av hovedtalerne på The Future Of Business 2015, og vil i fremtiden bidra med innspill til talere og faglige innspill til utviklingen av konferansen i årene fremover. Han blir også å se på fremtidige konferanser gjennom eHandelsforum.

eHandelsforum har et fantastisk tungt Fagråd, som gir innspill og råd i ulike sammenhenger. Det er utrolig spennende å få med Brian Solis, som har en faglig tynge og internasjonal efaring som kommer oss til nytte i tiden fremover, sier Ola Hanø i eHandelsforum.

Brian Solis er en digital analytiker, antropolog og en futurist. I sitt arbeid ved Altimeter Group, studerer Solis effektene av disruptiv teknologi på nærings- og samfunnsliv. Solis menneskeliggjør teknologiens kausale effekt for å hjelpe folk å se folk forskjellig og forstå hva de skal gjøre med det. Han er en prisbelønt forfatter, ivrig keynote speaker og er blitt globalt anerkjent som en av de mest prominente thought ledere innenfor digital transformasjon og innovasjon.

Brian har skrevet flere bestselgende bøker, inkludert:

Whats_the_future_of_business_--_book_cover

What’s The Future of Business (WTF)

 

9781118456545_cover_2.indd

X: The Experience When Business Meets Design

 

20100126-kis1nw5n1qen8kpy186ijj4d9s

Engage!

 

The_end_of_business_as_usual_--_book_cover

The End of Business As Usual

Hans blogg, BrianSolis.com, er rangert som en ledende ressurser innenfor innsikt innenfor fremtidens business, ny teknologi og markedsføring.

 

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: