Årets leverandør - eHandelsforum

Årets leverandør

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Årets leverandør

[/vc_column_text][vc_column_text]Vi kårer den leverandøren som bidrar mest til å utvikle norsk ehandel og gjøre sine kunder fornøyde.

I 2015 ble vinneren plattformleverandøren Mystore. Øvrige finalister var Bring, Klarna og Dibs. Juryen omtalte vinneren slik:

– Vinneren har vist at ehandel ikke bare er noe for bedrifter i Oslo-området. Fra sine kontorer i Tromsø driver de Norges største ehandelsplattform med over 1400 nettbutikker på kundelisten. Selskapet vokser ikke bare raskt, men de har et veldig godt omdømme i Norge. I avstemmingen fikk de klart best tilfredshetsscore og meget god oppslutning.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”770″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Mål: Å finne frem til den leverandøren som bidrar mest til å utvikle norsk ehandel og gjøre sine kunder fornøyde.

Hvem kan vinne: Leverandører som selger varer og tjenester til norske nettbutikker.

Hvordan: Alle har muligheten for å sende inn og nominere forslag og alle forslag må begrunnes. Deretter vil en jury bestemme ut i fra forslagene og begrunnelsene som er gitt.

Prisen ble delt ut for første gang på The Future of Business 15.juni 2015.

Frist for å nominere dine kandidater er 1. april. Vi lukker muligheten for nominasjoner om:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][ult_countdown count_style=”ult-cd-s1″ datetime=”2016/04/01 11:08:22″ ult_tz=”ult-wptz” countdown_opts=”sday,shr,smin” tick_size=”48″ tick_sep_size=”24″ br_time_space=”0″ string_days=”dag” string_days2=”dager” string_weeks=”Week” string_weeks2=”Weeks” string_months=”Month” string_months2=”Months” string_years=”Year” string_years2=”Years” string_hours=”time” string_hours2=”timer” string_minutes=”minutt” string_minutes2=”minutter” string_seconds=”Second” string_seconds2=”Seconds” timer_bg_color=”#20af9e” tick_col=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

Hvem mener du er Årets leverandør?

[/vc_column][/vc_row]