Collector Bank – Den Digitale Nisjebanken - eHandelsforum

Collector Bank – Den Digitale Nisjebanken

Collector går inn som Samarbeidspartner til eHandelsforum i 2017.

Collector er en innovativ, digital nisjebank som tilbyr finansieringsløsninger for både privat- og bedriftskunder. Banken er notert på Nasdaq Stockholm, Large Cap-listen. Hos Collector er IT selve kjernen i virksomheten, hvor over 120 personer arbeider med utvikling som er fullintegrert i resten av virksomheten.

  • I vår bank setter vi ut det som ikke er forretningskritisk. Det vil si IT som ikke kan knyttes til produktutvikling og core business. Drift, infrastruktur og servere setter vi ut til spesialiserte tilbydere, og så konsentrerer vi IT-innsatsen rundt det som gir oss konkurransekraft, forklarer Magnus Lenngren, CTO hos Collector Bank.

Banknæringen er en av de tradisjonelle og konservative bransjene som kommer til å bli truffet voldsomt av den såkalte disruptive utviklingen.

  • Det vi selger, det er tilgang til penger, og penger fra vår bank har de samme egenskapene som penger i andre banker. Det eneste vi kan differensiere oss på er vårt grensesnitt, vår innovasjonskraft og våre tekniske løsninger.

Det er innenfor dette området at Lenngren mener at en liten, omstillingsvillig og heldigital bank har enorme fortrinn i konkurranse med de store. Collectors fokus handler alltid om å forstå kundenes behov og deretter benytte seg av teknologi for å utvikle de riktige verktøyene.

 magnus-lenngren-c«I Collector Bank jobber vi annerledes enn i resten av bransjen.» – CTO, Magnus Lenngren.

Vi i eHandelsforum er stolte av å få en samarbeidspartner som Collector på plass. Det er enda en solid partner som kan tilby effektive og brukervennlige løsninger. Collector har forstått at forretningsmodellene endrer seg kontinuerlig. Det er et selskap som stadig jobber for både å endre seg selv, og å tilby produkter og tjenester slik at deres kunder har løsninger som sikrer business for fremtiden.» – Daglig leder i eHandelsforum, Ola Hanø.

Kontakt Collector for å finne ut hva de kan bidra med for å styrke din forretningsprosess.

collector

Collector er en innovativ, digital nisjebank som tilbyr finansieringsløsninger for privat- og bedriftskunder. Banken er ikke redd for å prøve nye tilnærminger – det er derimot en av deres drivkrefter. Collector har siden 2005 hatt en årlig organisk inntektsvekst på 30 % og en resultatvekst på 55 %.

I 2017 kan du møte Collector på bl.a arrangementene:

På Retail Insight kan du høre Lenngren snakke om omnichannel og fortelle om hvordan Collector arbeider med innovasjon og produktutvikling.

eHandelsforum er et fora for inspirasjon, kompetanse og verdiskapning for alle som jobber med moderne handel i Norge. eHandelsforum utvikler og arrangerer flere faglige og sosiale møteplasser med fokus på de endringer som påvirker det å drive moderne og fremtidsrettet handel nasjonalt og internasjonalt.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: