Consafe Logistics går inn som Partner i eHandelsforum - eHandelsforum

Consafe Logistics går inn som Partner i eHandelsforum

En av Europas ledende leverandører av Warehousing solutions går inn som Partner på eHandelsforum i 2017.

Consafe Logistics er kjent for å skape overraskende resultater for sine kunder, og har i dag gått til det skrittet å stille garantier for at de skal kunne forbedre kundenes resultater på de jobbene som de involveres i. Tryggheten for dette ligger ikke bare i menneskene, servicen og oppfølgingen, men også i kombinasjonen av program- og maskinvaren fra egne og fra verdensledende leverandører som de setter sammen til et ferdig resultat for sine kunder.

tor eide

Tore Eide, General Manager at Consafe Logistics AS.

Consafe Logistics skaper konkurransefortrinn for selskaper over hele verden. Vi designer, utvikler og implementerer løsninger for alle bransjer, noe som gjør at våre kunder får fortrinn innen sin bransje .Vår kompetanse innen Warehousing er satt sammen i en portefølje av konkurransedyktige programvareprodukter med våre testede og pålitelige WMS i fokus. Consafe Logistics ‘har 350 ansatte og hjelper kunder i over 30 land over hele verden fra våre kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Nederland, Polen og Storbritannia. 

Medarbeiderne i Consafe Logistics har en sterk passion og trygghet for det de gjør, og har opparbeidet seg en unik kompetanse fra ulike markeder og bransjer.

“Med kombinasjonen av 35 års erfaring fra over 30 land, de beste folkene i bransjen sammen med den beste og mest oppdaterte teknologien, hjelper vi daglig bedrifter med å mestre sine logistikk utfordringer “ – sier daglig leder Tore Eide

Consafe Logistics vet hvilke verdier som kan skapes gjennom å ha en optimalisert forsyningskjede, men blir stadig overrasket over at denne innsikten ofte er fraværende i mange bransjer og hos mange beslutningstakere. Dette er også en av grunnen til at Consafe ønsker å bidra til å belyse og dele sin kunnskap og kompetanse gjennom de mange møteplassene som eHandelsforum har og gjennom å dele sin erfaring gjennom fagartikler gjennom året.

“Vi er veldig glade for at Consafe Logistics ønsker å bidra til å styrke eHandelsforum med sin kunnskap og kompetanse og tror mange av de som skal drive effektiv og moderne business i fremtiden, har godt av en prat med folkene i Consafe Logistics. Vi kan ikke annet enn å anbefale et møte for å finne ut hvordan din bedrift han bli skodd for fremtiden! – daglig leder i eHandelsforum Ola Hanø.

eHandelsforum vil presentere ulike faglige artikler om utvikling av forsyningskjeden, automatisering, stemmestyrt operasjon på et lager, mobilitet og RFID samt rene case presentasjoner  fra Consafe Logistics. I deres siste artikkel kan du lese hvordan Løvenskiold  Logistikk  det siste året har effektifisert sin plukk prosess med  15%  og hva dette betyr i form av besparelser.  Mer informasjon finnes i hjemmesiden: www.consafelogistics.com.

Hvis du vil ta en lønnsom prat og se hva Consafe Logistics kan bidra til for å styrke, gjøre din bedrift mer konkurransedyktig og klar for effektiv og moderne handel, så kan du ringe til  Ali Zeybek på 400 068 04 eller Ramo Tiro  på 95782022.

I 2017 kan du bl.a. møte Consafe Logistics på arrangementene:

eHandelsforum er et fora for inspirasjon, kompetanse og verdiskapning for alle som jobber med moderne handel i Norge. eHandelsforum utvikler og arrangerer flere faglige og sosiale møteplasser med fokus på de endringer som påvirker det å drive moderne og fremtidsrettet handel nasjonalt og internasjonalt.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: