Moderne plattform hvor kundeopplevelsen er satt i hovedfokus! - eHandelsforum

Moderne plattform hvor kundeopplevelsen er satt i hovedfokus!

24Nettbutikk går inn som en av Hovedsamarbeidspartnerne på eHandelsforum i 2017!

24nettbutikk

24Nettbutikk har siden 2015 hatt som målsetning om å hjelpe gründere til å lykkes gjennom å tilby en plattform som håndterer salg, markedsføring, frakt, betaling, annonsering, sosiale medier og alt annet som skal til for å lykkes med å gjøre moderne handel på nett. I dag har 24Nettbutikk over 1200 kunder. De vokser raskt på grunn av den suksessen de klarer å skape for sine kunder.

Fredrik Green og Robert Zwarg

– Vi skal tilby markedets beste og mest komplette nettbutikk klar til bruk, sier Fredrik Green og Robert Zwarg i 24Nettbutikk.

Vi har som mål å fortsette jobben med å tilby produkter og tjenester som skal bidra til å skape en effektiv og lønnsom business for våre kunder. Våre løsninger og tjenester skal effektivisere og gjøre moderne handel enklere og mer effektiv for våre kunder. Våre kunders brukere skal oppleve en sømløs brukeropplevelse, hvor kundenes behov er satt i fokus. Vi gjør med andre ord bedrifters hverdag enklere og mer lønnsom!

Fredrik GreenFredrik Green, tidligere Country Manager i Klarna Norge, overtok som leder av 24Nettbutikk høsten 2016. Fredrik leder selskapets videre satsing i markedet her i Norge og internasjonalt.

Vår suksess er bassert på at vi hjelper våre kunder til suksess. Når vi vokser så er det pga. av at 24Nettbutikk tilbyr en komplett nettbutikkløsning som løser bedriftenes utfordringer på en svært tilfredsstillende måte, og det er vi veldig fornøyd med.

Vi har fått på plass mange partnere som ønsker å bidra til å skape de mange utfordringene som våre kunder står overfor for å drive moderne handel. Vi skal sammen med de bidra til å effektivisere hverdagen til våre kunder og skape de aller beste kundeopplevelsene i de produkter og tjenester som vår plattform gir.

eHandelsforum er utrolig glad for å få 24Nettbutikk inn som Hovedsamarbeidspartner i 2017. 24Nettbutikk har et fokus på å løse sine kunders utfordringer i det å drive moderne og effektiv handel. De tilbyr en helhetlig plattform og en erfaring som tilfører kundene mye verdi, bidrar til å effektivisere og tilrettelegger for at kundene kan konsentrere seg om å øke sine kunders opplevelser, sier Ola Hanø, Daglig leder i eHandelsforum.

starbucks

iskrigerne

strikkenett

beautybrands

Vil du vite hvilke muligheter som 24Nettbutikk kan gi deg.

Få gratis demonstrasjon av 24Nettbutikk og få testet den ut i 30 dager!

 

I 2017 kan du bl.a. møte 24Nettbutikk på arrangementene:

eHandelsforum er et fora for inspirasjon, kompetanse og verdiskapning for alle som jobber med moderne handel i Norge. eHandelsforum utvikler og arrangerer flere faglige og sosiale møteplasser som har fokus på å hjelpe bedrifter og ledere til å forstå de endringer som påvirker det å drive moderne og fremtidsrettet handel nasjonalt og internasjonalt.

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: