Nå skapes fremtidens møteplasser - eHandelsforum

Nå skapes fremtidens møteplasser

Nå skapes endelig møteplassene hvor fremtidens norske nettbutikker og de ledende konsulentene og leverandørene i Norden møtes.

Behovet for arenaer hvor kontinuerlig fokus på kunnskap- og kompetanseutvikling for nettbutikkene og deres dyktige medarbeidere og ledere får diskutere fremtidens handel, har vært stort. Av den grunn har vi utviklet eHandelsforum som inkluderer en rekke sosiale og faglige møteplasser:

  • Den årlige konferansen The Future of Business med noen av verdens og Nordens mest anerkjente innen ehandel på scenen.
  • Kursserien eHandelsakademiet som lanseres om kort tid.
  • Fagseminarene eFokus, som arrangeres seks ganger i året.

I tillegg har eHandelsforum etablert eHandelsbloggen som publiserer jevnlige artikler om ehandel.

Vi i eHandelsforum vil ta for oss mange av de viktigste trendene og fagområdene innen ehandel. Noen av våre første arrangementer er:

STRATEGIER SOM SKAPER LØNNSOMHET OG VEKST – 3. MARS

I vårt første eFokus-seminar, som nå har over 100 påmeldte deltakere fra en rekke av landets ledende nettbutikker. I løpet av tre timer setter vi fokus på hvordan man kan møte konkurransen og hvordan man bør utvikle bedriftens strategi, slik at den kan leve videre i et stadig tøffere marked. Les mer om vårt strategiseminar 3. mars.

INTERNASJONAL HANDEL 14. APRIL

Utenlandske nettbutikker tar markedsandeler i rekordfart. Forbrukerne motiveres ikke bare av tollfrigrensen, men også av lave priser og et enormt vareutvalg. Dette merker vi også godt her i Norden. Netthandelen er internasjonal av natur og representerer samtidig en enorm mulighet for norsk næringsliv, men dessverre er det få norske nettbutikker som satser utenfor Norges grenser. Det ønsker vi å gjøre noe med. I løpet av dette seminaret vil du få tips og råd fra noen av dem som vet hvordan man kan lykkes utenlands. Vi har blant annet fått med oss CDON.com fra Sverige. Les mer om vårt seminar om internasjonal ehandel 14. april.

Glem heller ikke vårt eFokus-seminar 12. mai der vi ser nærmere på betaling på nett, og sist men, ikke minst må du få med deg konferansen The Future of Business 15. og 16. juni, der vi har en talerliste som vi i all beskjedenhet vil hevde er lengre og mer imponerende enn noe annet du har sett i Norge innen ehandel.

Vi har lagt den faglige lista høyt og er utrolig glade for oppslutningen og tilbakemeldingene vi har fått så langt. Det er åpenbart at dere der ute ønsker arenaer med godt faglig innhold.

Vi har fått med oss noen av Nordens og Norges fremste aktører innenfor ehandel som samarbeidspartnere, som bidrar til å etablere og styrke eHandelsforum gjennom sin kunnskap og kompetanse innen ehandel. De vil være tilstede som fagpersoner under alle våre arrangementer og svare på spørsmål og informere om nye produkter og tjenester som vil gjøre ehandelshverdangen enklere og mer lønnsom. Vi vil lansere flere samarbeidspartnere i tiden fremover. Er du en leverandør som ønsker å ta del i ehandelsforum, så ta kontakt med oss

De som vi foreløpig har offentliggjort er:

Generalsamarbeidspartner:

Klarna

 

Hovedsamarbeidspartnere:

episerver

 

Lager og Industrisystemer LIS

 

icc

 

Netthandel.no

 

Utstillere: 

Bring

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: